tisdag 19 augusti 2014

Varannan vecka


 Här kommer tillslut lite bilder från filmen "Varannan vecka" Som Jag och Simon gjorde Scenografin på. Det var ett samarbete med Stockholms dramatiska högskola.
 Regi: Anette Gunnarsson Foto:Pia Lehto



 Det var ett väldigt roligt projekt som gav oss väldigt mycket.  Vi lärde oss nog framför allt av våra misstag! Men det är vi nog båda ganska glada för.

Bland det dummaste vi gjorde var att måla sträck på vägen. Det var en bra ide, vi ville få vägen att se "snabbare" ut. Problemet var dock att vi valde att måla sträcken med vit falufärg mitt i natten utan att stänga av vägen. Det resulterade i att vi fick minimalt med sömn och massa armmuskler eftersom vi var tvungna att skrubba vägen ren från däckspår hela natten. Lite jobbig känsla när man vet att en kran är hyrd och bilden uppifrån är den första som tas morgonen därpå. Men slutet gott allting gott!

En annan dum grej vi valde att göra var att klä in kaklet med grön plastfolie. Problemet var att de bitar vi beställde inte passade så vi fick skära till varje bit för hand. även det Mitt i natten med tidsbrist. Och detta gjorde vi bara för att vi tyckte att det skulle bli för vitt med vitt kakel. Kaklet syntet i ca fem sekunder.

Men vi klantade oss inte helt och hållet. "Barnrummet" kan jag tycka att vi fick vi till bra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar